Data postare: 30.06.2013

Autor: BeautyLady

Kerastase Densifique: O combinatie de ingrediente active pentru densitatea parului

Kerastase Densifique este primul produs profesional proiectat pentru a imbunatati in mod semnificativ densitatea parului, avand o actiune de densificarea instanta a firului de par, activand activitatea foliculara si de optimizare a celulelor stem.
Densifique promite o imbunatatire semnificativa a parului, chiar de la baza de crestere a firului de par. Produsul este potrivit in egala masura atat femeilor cat si barbatilor care se confrunta cu o pierdere a densitatii parului sau daca doresc pur si simplu sa capete un volum mai mare.

Produsul este foarte simplu de utilizat, gratie texturii fiind absorbit foarte usor. Flaconul este special conceput pentru a se potrivi perfect curburii naturale a scalpului, aplicatorul fiind unul profesional.
Produsul se aplica usor si se maseaza cu miscari circulare:
Dimineata sau seara
Pe parul umed sau uscat
Un flacon pe zi, timp de trei luni pentru cele mai bune rezultate

Aici intervine stiinta ...
Fiecare flacon Kerastase Densifique contine doza corecta de ingrediente active pentru regenerare. Fiecare flacon contine 5% Stemoxydine, concentratia maxima la care aceasta molecula poate fi stabilizata.
Stemoxydine este combinat cu un complex unic de vitamine (B6, B5 si B3), un ser nutritiv vital care vizeaza in mod special cresterea de par nou.
Produsul include, de asemenea, un polimer stil ales pentru capacitatea sa de a inchide porii. Gratie acestor ingrediente, parul capata o protectie si poate fi pieptanat cu mare usurinta.

Lasa-ne comentariu tau

Nume

Adresa E-mail*

Comentariu tau

Cat este 5+1?

* Nu va fi publicat