Data postare: 13.12.2015

Autor: BeautyLady

Produse Kerastase pentru par foarte deteriorat ultraprocesat - Kerastase Resistance Therapiste

In ultimele trei saptamani si jumatate am testat noua gama Kerastase Resistance Therapiste, o serie de patru produse pentru par foarte deteriorat si ultraprocesat, care contin toate suc de la acest mic individ chiar aici:

Acesta este Myrothamnus flabellifolia, un arbust cu flori care se gaseste in Africa de Sud si Madagascar. Ce este atat de special la aceasta planta care invie este ca poate supravietui in conditii de clima extrem de uscata si ca poate reveni la viata dupa un timp de incubatie de zece (!) ani.
Dap, Myrothamnus flabellifolia seamana destul de mult cu Bear Grylls al lumii botanice.

Deci de ce a decis Kerastase sa extraga sucul din Myrothamnus flabellifolia si sa-l foloseasca in noile lor produse Kerastase Resistance Therapiste? Ei bine, pentru ca impreuna cu tehnologia speciala Fibra-KAP de la Kerastase hraneste parul din interior, ajuta sa reconstruiasca keratina si protejeaza parul impotriva deteriorarilor exterioare.
Este timpul sa ne uitam mai indeaproape la produsele individuale din gama!

Kerastase Resistance Therapiste Balm-in-shampoo & Fiber Quality Renewal Masque

Daca doresti sa faci totul mai simplu si nu ti-ar placea o rutina de ingrijire a parului extinsa, Kerastase Resistance Therapiste Balm-in-shampoo si Kerastase Resistance Therapiste Fiber Quality Renewal Masque sunt produsele perfecte pentru tine!

Samponul are o textura de gel semi-solida care imbalsameaza parul si il acopera cu un strat protector cu scopul de a-l proteja impotriva deteriorarilor ulterioare.
Si face asta fara sa ingreuneze parul sau sa-l faca sa fie gras la atingere, asa ca este perfect pentru orice tip de par. Si miroase di-vin!

Kerastase Resistance Therapiste Fiber Quality Renewal Masque are o textura mai grea decat samponul si se simte mult mai densa, asa ca pe hartie este grozava pentru par dens. Dar chiar si parul meu fin apreciaza hranirea puternica pe care o ofera aceasta masca luxuriant parfumata. Atata timp cat ma asigur ca o aplic doar o data pe saptamana si doar pe varfurile si lungimile parului, Kerastase Resistance Therapiste Fiber Quality Renewal Masque nu imi ingreuneaza parul si face o treaba minunata la a hrani profund suvitele mele extrem de fragile.

Kerastase Resistance Therapiste Fiber Quality Renewal Care Soin Premier & Dual Treatment Fiber Quality Renewal Care Serum

Daca vrei cu adevarat sa mergi pana la capat poti duce rutina de ingrijire a parului Kerastase Resistance Therapiste la urmatorul nivel cu Kerastase Resistance Therapiste Fiber Quality Renewal Care Soin Premier si Dual Treatment Fiber Quality Renewal Care Serum.

Kerastase Resistance Therapiste Fiber Quality Renewal Care Soin Premier este un tratament inainte de samponare, cu clatire, care ofera protectie in plus pentru par fin, deteriorat in mod sever.
Textura de gel-spre-lotiune este foarte usoara si matasoasa, asa ca putin ajunge mult timp. Trebuie doar sa aplici Kerastase Resistance Therapiste Fiber Quality Renewal Care Soin Premier pe parul umed, sa o lasi un minut sau doua si apoi sa-ti speli parul.

Kerastase Resistance Therapiste Dual Treatment Fiber Quality Renewal Care Serum este un tratament fara clatire care ofera protectie in plus pentru par de orice tip, in mod sever degradat, si il protejeaza impotriva temperaturilor de pana la 230?C.
Cand am incercat prima data Kerastase Resistance Therapiste Dual Treatment Fiber Quality Renewal Care Serum am fost putin ingrijorata ca textura oarecum grasa imi va lasa parul aratand flasc si unsuros, dar din fericire ingrijorarile mele au fost nefondate.
Kerastase Resistance Therapiste Dual Treatment Fiber Quality Renewal Care Serum imi face parul sa arate (si sa miroasa!) grozav si chiar daca nu pot masura exact daca ofera protectie in plus este bine de stiut ca fac tot ce pot sa-mi mentin parul sanatos.

In concluzie? Sunt foarte impresionata de noua gama Kerastase Resistance Therapiste. Parul meu fragil are nevoie de toata protectia pe care o poate obtine si gratie Kerastase acum are patru bodyguards foarte draguti si demni de incredere. Sunt ca Whitney, frate! x4!

Samponul, masca, tratamentul cu clatire si serul fara clatire Kerastase Resistance Therapiste sunt disponibile aici.

Ai incercat vreun produs din noua gama Kerastase Resistance Therapiste? Este parul tau deteriorat sau ultraprocesat?

Lasa-ne comentariu tau

Nume

Adresa E-mail*

Comentariu tau

Cat este 5+1?

* Nu va fi publicat