Data postare: 16.05.2012

Autor: BeautyLady

Kerastase si pentru el - Gama Homme

Firma franceza Kerastase specializata in produse pentru par, a lansat o linie pentru barbati cu produse specifice problemelor acestora. Aceste produse se impart in 3 game, fiecare fiind compusa din sampon si tratament fara clatire. Produsele trateaza 3 probleme comune barbatilor: matreata, par gras si pierderea densitatii firelor de par.

Samponul si tratamentul capital force anti par gras reduc excesul de sebum in 48 de ore.
Samponul curata profund pielea capului si parul pentru a elimina excesul de sebum. Tratamentul se aplica direct pe pielea capului pentru a reduce productia de sebum. Samponul si tratamentul capital force anti-matreata relaxeaza pielea capului si curata profund pentru a elimina particulele de matreata.

Tratamentul se aplica direct pe pielea capului, uniform. Samponul si tratamentul pentru indesirea firelor de par adauga volum parului care a devenit mai fin. Samponul curata delicat fara a agresa parul slabit. Sprayul tratament da volum parului si pe termen lung creste densitatea parului
Toate produsele sunt fabricate cu "Sistemul taurine", un complex de substante ce ofera vitalitate parului. Fortifica parul de la radacina si in plus adauga densitate firelor de par.

Lasa-ne comentariu tau

Nume

Adresa E-mail*

Comentariu tau

Cat este 5+1?

* Nu va fi publicat