Data postare: 08.08.2012

Autor: BeautyLady

Review: Kerastase Chroma Captive stralucire maxima!

Kerastasea lansat o noua gama pentru intensificarea culorii. Se numeste Kerastase Reflection Chroma Captive si este potrivita pentru toate tipurile de par dar in mod special pentru parul vopsit si tinteste sa ofere stralucire de durata, protectie impotriva caldurii si o tonalitate intensa a culorii.
Gama Reflection Chroma Captive inlocuieste gama Chroma Reflect.

Kerastase Reflection Bain Chroma Captive este noul sampon care ajuta la protejarea culorii. Acest produs inlocuieste sampoanele Chroma Reflect Bain Miroir 1 si Bain Miroir 2. Formula ce protejeaza culoarea iti va lasa parul curat, moale, cu o stralucire frumoasa si matasos la atingere.

Kerastase Reflection Fondant Chroma Captive este noul tratament care intensifica stralucirea parului vopsit. Inlocuieste Kerastase Lait Chroma Reflect. Acest produs are ca scop sa lase parul matasos si stralucitor, cu o brilianta culoare.

Kerastase Reflection Masque Chroma Captive este noua masca ce intensifica stralucirea. Inlocuieste Masca Chroma Reflect. Acest produs face parul moale si matasos si perfect pentru oricine doreste o stralucire superioara.

Culoarea parului nu este monodimensionala. Astazi, una din doua femei au parul vopsit, iar parul stralucitor si matasos nu sunt suficiente pentru a indeplini toate nevoile lor. De fapt, femeile astazi, cauta si protectia culorii parului. La fel ca si parfumurile fine, vopseaua de par este un complex de ingrediente, care poate face din parul tau o minunata si memorabila piesa de arta.

Luna aceasta, gama cea mai vanduta Kerastase, Reflection, va lansa noua gama Croma Captive, imbogatita cu tehnologia Systeme Capture pentru a proteja intensitatea culorii pana la 40 de zile.

Stiinta perfectiunii in culoare

Dupa 7 ani de cercetare si 11 brevete, laboratoarele LOreal au dezvoltat o inovatie pentru parul vopsit ce amplifica, atrage si fixeaza culoarea mai mult timp.

Piramida cromatica

Uitandu-ne de aproape la aceasta stiinta, Kerastase a determinat 3 proprietati ce definesc culoarea, si alcatuiesc piramida cromatica.

1) In varful piramidei sta stralucirea, care actioneaza ca "numarul unu" al culorii, fiind amenintata de factorii mecanici cum ar fi perierea si folosirea aparatelor de stilizat cu caldura.

2) La mijlocul piramidei se gaseste protectia culorii care poate fi afectata de oxidare, datorita razelor UV si a radicalilor liberi.

3) In final, la baza piramidei, sta intensitatea culorii care e afectata de spalarile repetate.

Aceasta tehnologie noua este protejata de 4 brevete si tinteste sa minimeze impactul celor 3 cauze ale pierderii culorii si sa protejeze intensitate culorii pana la 40 de zile. Elementele cheie ale acestei tehnologii sunt:

1.-Semintele de in: Stralucire

Repara structura firelor de par si face ca suprafata acestora sa fie extrem de matasoasa si de stralucitoare.

2.-Filtrele UV si vitamina E: Protectie

Protejeaza fibra parului de factorii externi oxidanti, cu ar fi razele UV si radicalii liberi.

3.-Gluconatul de zinc: Pastreaza intensitatea culorii.

Capteaza pigmentii in interiorul firului de par pentru a stabiliza culoarea si a proteja intensitatea.

Comentarii

Sorina
Data: 13.08.2012
Am incercat Bain Miroir 2 ca aveam par degradat, intradevar sa vede o diferenta foarte mare dupa folosire, o sa incerc si gama asta, din ce am inteles inlocuieste pe miroir 1 si 2, nu e asa?

Lasa-ne comentariu tau

Nume

Adresa E-mail*

Comentariu tau

Cat este 5+1?

* Nu va fi publicat