INTREBARI FRECVENTE

1.-Cine este Beautydreams.ro?
Magazin online de produse cosmetice, organice, de ingriire a parului, parfumuri. Suntem o echipa decisa si motivata pentru a oferi un plus de valoare comertului online.
2.-Produsele sunt originale?
Da, Produsele comercializate prin intermediul www.beautydreams.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului.
3.-Beautydreams.ro are o limita minima a comenzii?
Nu. Poate fi achizitionat orice produs avand orice valoare.
4.-Produsele de pe Beautydreams.ro vor fi disponibile mereu?
Nu. Anumite produse nu sunt disponibile pentru o perioada de timp limitata la fel cum unele produse nu vor mai putea fi niciodata oferite de partenerii nostri.
5.-As dori sa cumpar un produs care nu este afisat pe site. Ce fac?
Puteti lua legatura cu noi prin e-mail : comenzi@beautydreams.ro si in cel mai scurt timp posibil veti primi un raspuns in legatura cu cererea dvs speciala.
6.-Cum caut un produs pe Beautydreams.ro?
Cea mai simpla cautare se poate face dupa marca. Daca stiti denumirea produsului, introduceti-o in casuta de cautare.
7.-Despre plata
Beautydreams.ro accepta doar plata ramburs la primirea coletului.
8.-Despre livrare ,Care sunt metodele de livrare?
Livrarea se face NUMAI pe teritoriul Romaniei, cu ajutorul serviciilor de curierat rapid sau cu ajutorul Postei Romane. Prin "Curier rapid" ca metoda de expedire, putem avea o durata a expedierii de 24-48 de ore lucratoare, cu livrarea produsului la adresa dorita de dumneavoastra. Este ceea ce se cheama "next day delivery - door to door delivery".
Este principala metoda de livrare, plata ramburs pentru aceasta metoda fiind permisa.
Prin "Posta romana" ca metoda de expedire, coletul comandat de dumneavoastra va ajunge intr-o perioada cuprinsa intre 3-4 zile lucratoare. Veti fi instiintat printr-un aviz postal introdus in cutia postala pentru a va prezenta la cel mai apropiat oficiu postal pentru a plati si ridica comanda efectuata.
9.-Care sunt tarifele de livrare?
Tarifele sunt aprox 25 lei, pentru metoda Curierat Rapid si 10-15 lei pentru serviciile Postei Romane . Noi recomandam intodeuna Courier Rapid.
10.-Cum stiu cand va ajunge pachetul meu?
Puteti anticipa aceasta data singur, in functie de modalitatea de livrare aleasa. Pentru livrarea prin curier rapid, de obicei a doua zi lucratoare veti primi pachetul la adresa specificata. In cazul in care nu sunteti gasit la adresa specificata, veti gasi pe usa un bilet adeziv cu detaliile curierului sau veti fi sunat. Pentru livrarea prin posta, peste 3-7 zile veti fi instiintat in cutia postala cu un aviz postal. In caz ca acest lucru nu se intampla, va recomandam sa va adresati celui mai apropiat oficiu postal si intr-un final sa ne contactati.
11.-Pot sa intarzii expedierea produsului pe care l-am comandat?
Da. Comunicati-ne in ce zi vreti sa expediem produsul dumneavoastra (sau spuneti-ne cand doriti sa ajunga si noi, in functie de modalitatea de livrare, vom calcula data expedierii).